Bokföring

Majena - en vass bokföringskonsult

Bokföring är en sak de flesta företagare mår bra av att ta hjälp med. Den som inte är mycket kunnig inom området riskerar att göra fel, vilket kan bli dyrt i form av extra skatter och avgifter. Genom att anlita Majena slipper du inte bara den risken. Du slipper också en hel del administrativt arbete som vi istället gör åt dig. Då kan du fokusera din tid på din kärnverksamhet istället.

Små och stora bolag

Det spelar ingen roll om du har ett stort eller litet bolag. Vi kan hjälpa dig. Hos oss får du en personlig redovisningskonsult som hjälper dig med allt från fakturering till arbetsgivardeklarationer och momsredovisning. Beroende på din omsättning och det antal fakturor du skickar per år eller månad skalar vi bara tjänsten. Vissa företag köper hjälp med kontinuerlig löpande bokföring, medan andra bara behöver ha en årlig sittning tillsammans med oss. Vi erbjuder ett användarvänligt molnbaserat bokföringssystem för den som vill sköta den löpande bokföringen själv.

Kontinuerlig bokföring är inte bara viktigt för skattereglernas skull. Det är dessutom ett sätt för dig att ständigt ha koll på din likviditet. Om bokföringen sköts professionellt kan du direkt få en överblick över hur kassan ser ut, vilka lång- och kortfristiga skulder som finns samt om du har några utestående leverantörsfakturor som påverkar helhetsekonomin i företaget.

Missa inga avdrag

När du samarbetar med Majena kan du vara säker på att du inte missar att dra av något. Skatte- och deklarationsreglerna för företagare är betydligt mer komplexa än vad de är för privatpersoner vilket innebär att det finns mer utrymme för kreativitet inom lagens riktlinjer. Vi är bland annat experter på hur du som företagare kan använda 3:12-reglerna för att minimera din personliga skatt utan att för den sakens skull tappa pension eller andra sociala förmåner.
Majena – Visions and Numbers