Bokslut

Att redovisa resultatet av årsredovisningen i ditt företag kan bli en hektisk tid som pågår under några veckor. I bokslutet ingår kontroll och redovisning av hur din verksamhet har fortlöpt under det gångna året. En korrekt och genomarbetad årsredovisning är ett måste för att en revisor ska kunna godkänna resultatet. Allt detta kan Majena sköta åt dig, och vi skickar även in alla deklarationer till Skatteverket. På så sätt slipper du stress och låter oss ta hand om det vi är bäst på – effektiv och personlig hantering av ditt bokslut.

Hur kan Majena vara lösningen för ditt företag? För oss är det viktigt att du som kund känner förtroende för vårt arbete. Våra konsulter är proffs på det de gör, och du kan därför med trygg hand lämna över din ekonomi till din personliga kontakt. Vi ser gärna ett löpande arbete under året för att bli så effektiva som möjligt. Därmed kan vi också hjälpa dig med löpande bokföring, delårsbokslut och bokslutsbilagor. Vi kan också bistå med rådgivning kring skattefrågor och redovisningsfrågor.

Låt Majena göra arbetet

Med löpande bokföring hos Majena arbetar du med en dedikerad redovisningskonsult som hjälper dig med de smartaste och mest effektiva lösningarna. Så fort du lämnat in deklarationsunderlag upprättar vi en deklaration för dig och ditt företag. Vi ger dig en enkel och lättöverskådlig rapport om allt som rör ditt företag. Det innefattar resultat och balansräkningar, kund och leverantörsreskontra samt en sammanställning inbetalningar till Skatteverket.

Att sköta löpande bokföring på egen hand kan vara tidskrävande och komplicerat om du inte har full koll på hur alla moment ska skötas. Undgå onödiga fel så att du slipper tidskrävande kontroller och påminnelseavgifter. Genom att anlita Majena kan du känna att du är i trygga händer, då vi tar hand om allt som rör din ekonomi.
Majena – Visions and Numbers