Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill få professionell och kunnig hjälp med företagets ekonomi. Vi kan också sköta allt ifrån löneadministration och arbetsgivaravgifter till den löpande redovisningen och göra bokslut. Du beslutar själv om vi ska ta hand om allt eller om du vill sköta vissa delar själv. Då kan vi ta oss an det mer komplexa som exempelvis årsredovisning och bokslut.

Vi vet nämligen att det kan vara tidskrävande och svårt att sätta sig in i alla lagar och regler som gäller för företag, ekonomi och redovisning. Hör istället av dig till oss så löser vi det åt dig – vi kan lagarna och vi vet vad som ska göras.

Rådgivning

Om du har några frågor eller vill ha lite råd är du precis lika välkommen att kontakta oss. Det kan ibland räcka att få lite tips på vad som behöver göras. Hos oss får du svar på dina frågor. Vi kan även ge rekommendationer om vi anser att du behöver professionell hjälp med företagets ekonomi eller delar av den.

Boka in oss

Vill du boka möte eller få mer information? Använd våra kontaktuppgifter nedan för att ringa eller mejla oss. Du kan även använda formuläret här på sidan för en kontaktförfrågan genom att fylla din personliga information, information om ditt företag och vad du vill ha hjälp med. Vi återkommer sedan till dig så snart som möjligt.

Med vår hjälp får du inte bara tid över för att sköta ditt företag och satsa på din vision när vi tar hand om siffrorna i deklarationer och rapporteringar. Vi kan också hjälpa dig och ditt företag att växa med smarta och sunda råd för att du kan investera för framtiden.

Hitta hit

Var finns vi? Du kan se på kartan nedan var du hittar oss. Öppna bara upp den i din GPS så får du detaljerad vägbeskrivning.
Majena – Visions and Numbers

Har du frågor?

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss.

Namn(Obligatoriskt)
Intresserad av